O nas

INSPIRIS smo ljudje, ki verjamemo v spremembe in razvoj. S svojim delovanjem prispevamo k boljšemu jutri. Povezujemo mednardno znanje in izkušnje. Črpamo iz različnih znanosti in ved. V INSPIRISu trdno verjamemo, da najboljše delamo, ko delamo s srcem in naše srce hitreje bije ob naslednjih temah:

  • vodenje
  • strategija in vrednote
  • uspešna komunikacija
  • učinkovito sodelovanje
  • spremembe

V prvi vrsti nam je pomemben uspeh klienta, saj smo z njim uspešni tudi mi. Zato svoje poslanstvo jemljemo resno, zavzeto in strokovno. Pri svojem delovanju smo zavezani zaupnosti in odzivnosti.

Gonilna sila INSPIRISa je Nataša Tovornik, trenerka in svetovalka, po duši pa popotnica in inspiratorka.

natasa turskoNataša uživa pri tem, ko pomaga ljudem implementirati želene spremembe. Najraje deluje na naslednjih področjih: razvoj vodij in timov, komunikacija, organizacija in sodelovanje, uravnoteženost delovanja človeka.

V preteklih desetih letih je delovala na vodstvenih položajih v informacijski tehnologiji, poslovnem svetovanju ter bančništvu. V vsej svoji karieri posveča večji del svoje energije razvoju sodelavcev skozi coaching, osebna mentorstva ter (interna) izobraževanja. Poleg poslovnega uspeha so sodelavci videli v njej predvsem izvrstnega mentorja s katerim so se profesionalno kot tudi osebnostno razvijali. To je Natašo spodbudilo, da se je temu poslanstvu tudi popolnoma posvetila.

Po osnovni stroki je univerzitetna diplomirana ekonomistka Univerze v Ljubljani, HRM pa je študirala tudi na WU Wien (Avstrija) ind Universität St. Gallen (Švica). V času študija in skozi svojo prakso izobraževala doma in v tujini. Je nosilka diplome Life Coaching (pri Curly Martin, Anglija), je NLP Mojster Praktik, certificirana za Spiral Dynamics Integral (Level 1), preizkušena predavateljica, ter akreditirana Insights®KRO svetovalka. Na konferenci Pancon 2011 je bila s strani slušateljev izbrana za najboljšo predavateljico ter širi zavedanje o vodenju kot avtorica rubrike »Vodenje« v DataLabovi Podjetniški enciklopediji, ŠIKu in HR Faktorju. Kot managerka skrbi tudi za aktivnosti na LinkedIn skupinah SDBP in CEE for HR professionals. Od februarja 2012 je članica izvršnega odbora SDBP – The International Business Platform of Slovenia.

Poglejte si tudi dobrote ter članke in spoznajte kako delamo in razmišljamo.